Vælg en side

 

 

 

 

Skiltemaler

Jeg er til at starte med uddannet skiltemaler. Som 15 årig startede jeg i lære, hvor der kun var mester og jeg. Lige præcis der startede drømmen om at blive selvstændig, for det virkede jo slet ikke så svært.

Skiltemaler uddannelsen, eller skiltetekniker som den hedder nu, er et håndværk. Før med pensel og kniv, nu mest med folie, skæremaskiner og computer. Produktet er logoer, bildekorationer, alle former for skiltning, klistermærker, butiksfacader, forgyldninger, gavlmalerier og hvad fantasien ellers bringer.

Heromkring ligger mine kompetencer inden for dette fag.

Dengang var drømmen at min virksomhed skulle hedde Skilteværkstedet. Men mediegrafiker og mastercoach uddannelserne har bidraget med mere. Graphic Sign er mere end jeg drømte om.

Mediegrafiker

Mediegrafiker uddannelsen passer perfekt sammen med skiltemaler uddannelsen. Jeg arbejder primært foran computeren med grafik.

Vectoriseret grafik der primært bruges til logoer der skal kunne produceres i alle størrelser og til alt hvad der skal skæres i folie til autodekorationer, tøjtryk og skiltning.

Pixelbaseret grafik og billedredigering til alle former for tryksager. Kataloger, brochurer, visitkort, annoncer, plakater, bannere, tryk på tøj, store print til autodeko – butiksfacader – skiltning. Kun fantasien sætter grænser.

Tidligere hed uddannelsen “Grafiker” Mediegrafiker indebærer alt grafik til web. Jeg kan lave alle former for grafik, der kan bruges på skærme. Det jeg primært beskæftiger mig med i Graphic Sign er hjemmesider bygget op i WordPress og grafik til at få din virksomhed til at fremstå professionelt på Facebook. Men, her er det igen kun ideerne der sætter begrænsningerne.

Rynkeby Bygade 47
5350 Rynkeby
Mobil: +45 6166 5333
Mail: kontakt@graphicsign.dk

CVR: 36255331